Promoot in Stijl

Met de QFM Soundcard breng je op een unieke manier je muziek onder de aandacht. Niet alleen kan de ontvanger de single downloaden met een unieke code maar het is tegelijkertijd een representatief visitekaartje met je contactgegevens. Zo maak je je muziek direct toegankelijk voor nieuwe fans en potentiële boekers.

Wij zorgen ook voor een gepersonaliseerde pagina waar de ontvanger jouw muziek kan downloaden. Via deze pagina heb je de mogelijkheid om je fanbase uit te breiden via social media of mailinglist.

 

Ontwerp

Creëer een stijlvol ontwerp. Net als bij een single of album is het artwork van de card belangrijk. Het moet sprekend zijn en een goed beeld geven van waar jij of je band voor staan. Met de templates hieronder heb je dan ook de volledige vrijheid om je kaart vorm te geven zoals jij dat wilt. Laat je inspireren door eerdere ontwerpen en kijk in onze gallery.

Mocht je zelf niet de skills, tijd of software hebben dan helpen wij je graag bij het ontwerpen van een toffe downloadcard die aansluit bij jouw huisstijl.  Geef je wensen door en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Download de template om je artwork op de juiste manier aan te leveren:

 

ai-logo

Plan

De QFM Soundcard is mede tot stand gekomen met ervaren muzikanten. Wij kennen dan inmiddels het klappen van de zweep. Denk aan horror scenario’s zoals ontwerpers die het weten te presteren om de albumtitel verkeerd te spellen of drukkerijen die op het nippertje (lees: te laat) de cd’s afleveren. Hoewel je alles zelf ruim van tevoren hebt gepland en uitgedacht, andere creatievelingen weten het jou als muzikant moeilijk te maken.

Wij weten als geen ander dat die additionele stress niet echt lekker is tijdens de voorbereidingen van je single release. Het is daarom onze missie om in goed overleg met jou tot een strak product te komen wat je met trots kan delen met je fans of potentiële boekers.

De QFM Soundcard heeft dezelfde afmetingen en kwaliteit als dat van een bankpas of creditcard.
Geen tijd, skills of software om een soundcard te ontwerpen? Wij kunnen je helpen met de vormgeving.
Genereer meer volgers op social media via de gepersonaliseerde downloadpage die wordt bijgeleverd.