Business Card 2.0

Bij het uitbrengen van nieuwe muziek kiezen artiesten er tegenwoordig vaak voor om muziek alleen digitaal uit te brengen. Geen hoge kosten voor persing en mechanische rechten. Geen last met distributie, verpakkingen, barcodes enzovoorts.

Maar hoe breng je dan je muziek onder de aandacht na een show? QFM Soundcards biedt de mogelijkheid om op een stijlvolle manier toch je muziek fysiek te presenteren bij nieuwe fans en potentiële boekers.

Slider1

Uniek Verkoopproduct

Uiteraard kan je de kaart ook inzetten om je muziek te verkopen. Je hebt de mogelijkheid om zoveel content je maar wilt op de kaart te zetten. Naast een single kan je er bijvoorbeeld ook een EP of album van maken.

Specs

De QFM Soundcard wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit plastic met een dikte van 0.76mil. De afmetingen zijn 85,5 x 54mm. Daarmee heeft het dezelfde kwaliteit en afmetingen als bijvoorbeeld een bankpas.

logo-music-makerFabian heeft als muzikant zelf alle stress over te laat geperste albums, slecht drukwerk en onduidelijke communicatie met perserijen meegemaakt. Daarom bracht hij zijn laatste single uit op een zelf ontworpen downloadcard.